neljapäev, 27. jaanuar 2011

Darwinis

Olen nüüd vist kaks nädalat Dariwnis passinud. Tööd ei ole ausalt aktiivselt otsida viitsinud ja ega seda eriti pole ka siin hetkel ja no ma lihtsalt ei ole tundnud soovi nahast välja pugeda, et hirmsasti ettekandjaks kuhugi saada. Võibolla nendest reisiselli töödest on lagi kätte jõudnud?


Margaret River

Täna võtsime päikest Helinaga - ega siin seda eriti ei ole. Sellepärast nii valge olengi. Vihmahooaeg ikkagi :) Võtsime siis Helinaga päikest, ilm oli ilus kuniks, oioioi, kahe minutiga tekkisid eikusagilt täiesti mustad pilved, hirmkõva tuul hakkas vihisema, asjad meie hiiiiglaslikul (ausõna) rõdul lendama, ja muidugi kohe ka sadama, välku lööma ja müristama. Päris lahe! Ja selline see ilm ongi siin hetkel: hot, hot, hot, ilus ilus ilus, ja siis sajab sajaga, ja siis on jälle selge nagu poleks kunagi sadanudgi :)


Ahhaaa, mis jook see on?

Vahepeal oli Annika lahkumis pidu. Annikaga elasin kunagi Melburnes koos, enne kui me Meelisega Aasiat kaeme läksime. Saingi tema toas tema koha üle võtta kui siia resideerusin... Aga siis peost. Meil oli rosolje salat, palju viina, hapukurki, shashlõkki... ja VENE muusikat! Hiljem läksime ka välja tantsima - nagu päris välja tantsima - viimati käisin peol vist Uus Meremaal? Ai, valetan, viimane kord oli peol Darwnis, yhel erilisel päeval, eriliste sõpradega ... Eva ja Laur - kasutan ka nüüd võimalust - PALJU ÕNNE!! Millal pulma saab? A siis oli ka stiilipidu aga, kuna me nagu vanad inimesed juba... siis kaua me seda showd seal kaeda ei viitsinud (jälle ei viitsi???), seega ma seda päris päris peoks ei lugenudgi ... :D


stiilinäiteid kostüümi vallast


stiilinäited tantsu vallast


estraadi ka vene moodi

Mis ma muidu edasi teen? Balile lähen. Kolmandat korda. haha!
Aga nüüd head aegaaaa - mu kapsa hakkliha hautis sai valmis või tegelikult PEAAEGU valmis, a ma ei jaksa enam oodata - lähen ja gurmeetan ;)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

teil siis ilm sama mis meil möödunud suvel. ilus päike ja siis 5 minutit hiljem kottpime, välku lööb ja kallab nagu oavarres, 15 minutit hiljem on kõik jälle päikseline.
Siki

tulesäde ütles ...

tundub nii :) ainult et sooja on endiselt siin 30ne ringis...